HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Ezúttal egy orvos-házaspár két prémiumszintű minihonlapját mutatjuk be. Két különálló minihonlapot készítettünk, mindkettőt látogatottságnövelő extrákkal láttuk el, többek között 500 000 banner-megjelenéssel növeljük a látogatottságát. 

Dr. Daróczi János szemész főorvos úrnak van saját honlapja, de mellette minihonlapot nyitott a Kalauz.hu-n, ami rásegítő, látogatottságnövelő szerepet játszik. Kalauzos minihonlapja megtekinthető itt:

a szemgyógyító

Daróczi főorvos úr ötletes, figyelemkeltő, jól megjegyezhető megnevezést talált ki a szemgyógyító kifejezéssel. Marketing-szempontból igazi telitalálat ez az elnevezés. 

Míg ő szemész és természetgyógyász, neje, Dr. Jakobi Krisztina bőrgyógyász, kozmetológus és természetgyógyász. Szintén van weboldala, de fontosnak érezte, hogy jelen legyen a Kalauz.hu nagyforgalmú keresőjében is, méghozzá prémiumhirdetőként. Prémiumoldala itt tekinthető meg:

a bőrgyógyász-természetgyógyász

Mindkét prémiumoldal szerepel a Kalauz.hu nyitóoldalán is, a kiemelt oldalak listáján. 

És végül a két bannerhirdetés! Mindkettőt a Kalauz Szerkesztőség készítette. Összesen félmilliószor fog megjelenni a következő hetekben, hónapokban a Kalauz.hu napi 8-12 ezer látogatójának. Feladata a két bannerhirdetésnek, hogy az orvosházaspár saját honlapjára terelje azokat az érdeklődőket, akik rákattintanak. 

Címkék: bőrgyógyász természetgyógyász szemorvos életmód-tanácsadás daróczi jános szemgyógyító akupunktúrás kezelés akupunktúrás orvos fül-akupunktúra kozmetológus bőrkezelések bőrbetegségek kezelése szembetegségek kezelése jakobi krisztina

komment

süti beállítások módosítása