HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

01.
augusztus

Linkcsere

lovaszij  | 

A www.kalauz.hu közösségi keresőportálon bármely magyar vállalkozás, intézmény, civil szervezet nyithat magáról bemutatkozó oldalt. Ez kitűnő lehetőség azoknak, akik saját honlapjuk keresőoptimalizálása érdekében értékes backlinkeket gyűjtenek!

Egy egyszerű regisztrációt követően létrehozható a vállalkozás bemutatkozó oldala a kalauz.hu portálon, a létrehozó cég saját honlapjának linkjével. A kalauz.hu látogatókat közvetít a link segítségével a cégek weblapjára, és értékes backlinkkel segíti őket abban, hogy a Google találati listáin jobb pozíciót érjenek el, s több látogatójuk legyen.
 
A kalauz.hu főoldala 5-ös PageRank értékű, számos aloldala pedig 3-4-es PR-értéket képvisel. A cégek, intézmények saját aloldalai is jó eséllyel kapaszkodnak felfelé a PR-létrán. A kalauz.hu portált 2008 márciusában töltöttük fel adatokkal. A leginkább látogatott céges oldalak már 1-3 közötti pagerank-nél tartanak. A Média-Mix Könyvkiadó  vagy az Asztik Kft. profiloldalának PR-értéke például már 3-as!
 
Nem kérünk kötelező cserelinket, de aki értékesnek tartja a kalauz.hu portált, vagy valamely aloldalát, keresőlistáját, örömmel vesszük, ha elhelyezi annak linkjét a saját oldalán!

Címkék: google pagerank seo link linkcsere backlink viszontlink linkgyűjtés keresőoptimailzálás cserelink linképítés