HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Július végén már írtunk arról, hogy látogatóözönt idéztünk elő egy hazai kisvállalkozás ágyneműket forgalmazó webshopjának oldalain, ugyanis közel 4000 látogatót tereltünk a Google első oldalairól a webshopba az addigi 240 érdeklődő mellé.

Augusztusban az "egyszemélyes webshop" szabadságra ment, egyébként is nyári holtszezon volt (ez meglátszott a júliusi rendelésszámon is).

Szeptemberben folytattuk a Látogatóözön kampányt. És természetesen jobb eredményeket értünk el, mint júliusban.

Itt a két hónap összehasonlítása. A kék vonal a látogatók, érdeklődők, potenciális vevők számát, a narancs színű a rendelések alakulását mutatja. 

kattintas-vasarlas-20130701-1007-kozott-500px.jpg


Az eredmény szeptemberben: 6600 látogató és közel 50 online rendelés. Ha hozzátesszük, hogy a webshopnak a mi látogatóözönünk nélkül havonta 240 nézője volt, az eredmény magáért beszél.

Érdekel, hogyan csináljuk? Te is kérsz látogatóözönt? Kattints ide!

Címkék: google adwords webshop kalauz.hu látogatóözön

Lapozz bele!

Interneten is lapozható a XI-XXII. Kerületi Kalauz legújabb kiadása. Lapjairól egy kattintás a kiválasztott cég, intézmény weboldala...

 

 

Lapozz bele a nyomtatott Kalauz valósághű internetes változatába!

Megjelent a XVIII-XIX. Kerületi Kalauz 2013. évi kötete. Interneten, táblagépen, okostelefonon is lapozható. Lapjairól egy kattintással továbbléphetsz a cégek, intézmények weboldalára.

 

 

Címkék: XVIII-XIX. Kerületi Kalauz

2013 júliusában egy ágyneműket forgalmazó webshop tulajdonosa LÁTOGATÓÖZÖNT – vagyis Google Adwords kampányt – rendelt nálunk.

A webshopjának (www.casatex.huezt megelőzően naponta 8 látogatója volt (havi 240). Azt kérte, egy „Látogatóözön” kampánnyal növeljük meg a potenciális vevők számát.

A Google Adwords hirdetési kampányt július 4-én indítottuk. Már az első napon közel 100 látogatót tereltünk a webshopra. Olyanokat, akik azon a napon ágyneműt kerestek a Google-ban.

Némi finomhangolást követően 150-170, a hónap végén pedig már 200 látogatót hozott naponta a kampány.

Vagyis egy hónap alatt 15-20-szorosára emeltük a webáruház látogatóinak számát. 

 grafikon-casatex-20130701-31.jpg

Kifejezetten olyan látogatókat vadásztunk le a webáruház számára a Google első oldalairól, akik éppen olyan terméket kerestek az Interneten, amit a webshop forgalmaz.

Őszintén szólva tudnánk több érdeklődőt is vinni a weboldalra, de a tulaj napi 2000 Ft költségkeretet engedélyezett. Ebből az összegből ennyi látogatóra futja.

Amúgy egy kattintásért - vagyis egy potenciális vásárlóért - a hónap elején még 35, a végén már 10 Ft alatti összeget kellett a Google-nak fizetni. Vagyis ahogy beáll a kampány, emelkedik a látogatók száma, csökken az egy érdeklődőre jutó költség. 

Ugyanezt bármikor, bárkinek meg tudjuk csinálni.

A történet itt folytatódik: már napi 300 látogató 6-8 Ft/fő áron...

Címkék: látogatottságnövelés látogatóözön Google Adwords eredmény Adwords hirdetések sok vevő

Meg lehet-e állítani az öregedést???  

 

Nézd meg a következő videót és ezt a weboldalt!

 Vagy ezt az oldalt...

Címkék: pénzkereset ganoderma rák ellen keress pénzt öregedés ellen

Azok a sportolók, akiknek szükségük van sportorvosi engedélyre, át kell essenek a sportorvosi szűrővizsgálaton. A korosztályoknak megfelelően, illetve a különböző sportágakban a szakmai protokoll meghatározza, hogy milyen sportorvosi szűrővizsgálat végzendő a sportorvosi engedély kiadása előtt.

A sportorvosi engedély előtti szűrővizsgálat minden sportágban pár hetes előjegyzést követően történik.

Ajánlunk egy kitűnő sportorvost! Kattints ide!

Címkék: sportorvos hittner gábor dr hittner gábor sportorvos

Saját falfreskód lehet otthon, a lakásodban. Az Ifresco készít Neked nagyméretű, freskóhatású faldekorációt, akár 3D-ben is! Itt van néhány kép: 

lakás.jpg

haloszoba.jpg

haloszoba2.jpg

gyerekszoba.jpg

Tudj meg többet az Ifresco faldekorációról, kattints ide!

Hogyan reklámozzunk hatékonyan az Interneten? Erről tartott nagy érdeklődéssel kísért előadást Lóth Balázs, a Kalauz.hu Kft. ügyvezetője a Clearing Holding klub tagjainak 2013. március 20-án Budapesten. Bemutatta a hazai internetezési szokásokat, a webes reklámozás lehetőségeit és jelentőségét a vállalkozások életében és az értékesítésben, valamint azt, hogy mit kínál a Kalauz.hu kereső- és hirdetőportál a kis- és középvállalkozásoknak.

CH-klub-LothBalazs.jpg

CH-klub-kozonseg.jpg

CH-klub-tablet.jpg

CH-klub-Jutka.jpg

Tekintsd meg a prezentációt! Kattints az alábbi kép közepére!

Címkék: reklám internet online marketing kkv clearing holding kalauz.hu kereső lóth balázs

Repülőjegy foglalás online, kényelmesen

Ha repülőjegyet akarok rendelni, és hozzá reptéri parkolást vagy reptéri transzfert szeretnék igénybe venni, biztos, hogy ezen az oldalon kezdem a keresést. 

Címkék: repülőjegy repjegy reptéri parkolás repülőtéri transzfer repülőjegy rendelés online

Ezúttal egy orvos-házaspár két prémiumszintű minihonlapját mutatjuk be. Két különálló minihonlapot készítettünk, mindkettőt látogatottságnövelő extrákkal láttuk el, többek között 500 000 banner-megjelenéssel növeljük a látogatottságát. 

Dr. Daróczi János szemész főorvos úrnak van saját honlapja, de mellette minihonlapot nyitott a Kalauz.hu-n, ami rásegítő, látogatottságnövelő szerepet játszik. Kalauzos minihonlapja megtekinthető itt:

a szemgyógyító

Daróczi főorvos úr ötletes, figyelemkeltő, jól megjegyezhető megnevezést talált ki a szemgyógyító kifejezéssel. Marketing-szempontból igazi telitalálat ez az elnevezés. 

Míg ő szemész és természetgyógyász, neje, Dr. Jakobi Krisztina bőrgyógyász, kozmetológus és természetgyógyász. Szintén van weboldala, de fontosnak érezte, hogy jelen legyen a Kalauz.hu nagyforgalmú keresőjében is, méghozzá prémiumhirdetőként. Prémiumoldala itt tekinthető meg:

a bőrgyógyász-természetgyógyász

Mindkét prémiumoldal szerepel a Kalauz.hu nyitóoldalán is, a kiemelt oldalak listáján. 

És végül a két bannerhirdetés! Mindkettőt a Kalauz Szerkesztőség készítette. Összesen félmilliószor fog megjelenni a következő hetekben, hónapokban a Kalauz.hu napi 8-12 ezer látogatójának. Feladata a két bannerhirdetésnek, hogy az orvosházaspár saját honlapjára terelje azokat az érdeklődőket, akik rákattintanak. 

Címkék: bőrgyógyász természetgyógyász szemorvos életmód-tanácsadás daróczi jános szemgyógyító akupunktúrás kezelés akupunktúrás orvos fül-akupunktúra kozmetológus bőrkezelések bőrbetegségek kezelése szembetegségek kezelése jakobi krisztina

Újabb hirdetői vélemények a Kalauz.hu hirdetőoldal használhatóságáról:

"Teljes mértékben elégedett vagyok az oldallal, soha semmilyen problémám nem volt vele. Munkám során jó hasznát vettem eddig." 

T. Ágnes Anna

"Nagyon-nagyon tetszik az oldal. Örülök, hogy ráakadtam az oldalra. Látványos, sikeres hirdetéseket lehet feladni. Nagyon tetszik, hogy fényképeket lehet csatolni. Kicsit nehezen sikerült regisztrálni, de most már megy minden. Nekem sikerült elérnem, amit akartam."

B-né H. Éva

Mindig örülünk, ha véleményt mondanak a Kalauz.hu hirdetési rendszeréről a felhasználók. Nemrég érkezett a következő értékelés egy új hirdetőnktől:

"Már több helyen szerkesztettem weboldalt, így van összehasonlítási alapom. Könnyen szerkeszthető, jól áttekinthető a szerkesztői felület, szépen összeállítható a weboldal, mely áttekinthető, látványos. jó sok címszót meg lehet adni. ötletes a prémium hirdetésben az ajánlatok, állásajánlat és üzleti ajánlat kiemelt lehetősége. Az is jó, hogy Google térkép és fotó is tehető a hirdetéshez Azt is jó ötletnek tartom, hogy tippeket adnak, hogyan tudja az ember jobbá tenni weboldalát, látogatottságát. Választhat mindenki, hogy maga megcsinálja a weboldalát, vagy segítséget kéret elfogadható árú térítés ellenében Tetszik, hogy lehet kisebb részletben is előfizetni, ami nagy segítséget jelent a kisebb, pénzhiányos vállalkozásoknak. És az ajánlói rendszert is nagyon ötletesnek tartom, így lehetőséget biztosítanak akár pénzkeresetre is. Szóval, egy komplett szolgáltatási csomagot kapunk, megfizethető áron, jó minőségben, egy látogatott weboldal részeként, ahonnan rögtön látogatókat is kap a weboldal, tehát teljesen kezdő online vállalkozóknak, hirdetőknek is megfelelő és elérhető azonnali segítség, és még mielőtt bármiért is pénzt kérnének, lehetőséget adnak egy egy-hónapos, ingyenes fullos profi prémium oldal elkészítésére, és használatára. Örülök, hogy rátaláltam."

R. Anna masszőz

Címkék: vélemény felhasználók használhatóság kalauz hirdetői vélemény

karacsony-kalauz-hu-2012_masolata_1356885766.jpg_1680x1050

Címkék: búék boldog újévet kellemes karácsonyt

A www.kalauz.hu cégkereső portálon csúcsnapokon (hétfőnként) rendszeresen 10-12 ezer látogatót mérünk. Havonta 200 000 felett van az összes egyedi látogatók száma. Íme a Google Analytics 2012. januári adatai:

latogatok-2012januar.jpg

Címkék: statisztika látogatók kalauz.hu egyedi látogatók