HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Közleg a 2010. október végén a prémiumelőfizetők számára meghirdetett két hónapos versenyidőszak befejezése. A zsűri lázasan dolgozik. Eredményhirdetés január 10-én...

A versenyző prémiumprofilok listáját e pillanatban még nem tehetjük közzé, mert ezzel befolyásolnánk az eredményt, hiszen pluszlátogatókat közvetítenénk a versenyző hirdetőoldalakra, és ez torzítaná a verseny eredményét.

A lényeg: a benevezett prémiumoldalak november 1-december 31. között versenyben vannak egymással. Szakmai zsűri fogja kimondani, hogy a december 31-ei állapot szerint melyik a legtartalmasabb, a leglátványosabb, illetve legkreatívabb prémiumoldal. A leglátogatottabb és a legkedveltebb hirdetőoldal címet a látogatók döntik el, december 31-én éjfélig.

2011. január 1-jén a versenyzők listáját közzétesszük, és blogunk olvasói is megismerkedhetnek a versenyzőkkel. Aztán pedig január 10-én megszólalnak a fanfárok, és eredményt hirdetünk.

Öt kategóriában lesznek nyertesek, minden kategóriagyőztes annyi hónap ingyen prémiumidőszakot nyer, ahány hónapra előfizetett korábban, a verseny kezdetén.

 

komment

süti beállítások módosítása