HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Nagyon sok embernek akad ügyes-bajos elintézni valója áram-, gáz- vagy vízszolgáltató cégeknél. Sokan keresik ilyenkor az internet segítségével a szolgáltatók ügyfélszolgálati irodáinak elérhetőségét. Az ő segítségükre sietett a napokban a www.kalauz.hu információs közösségi portál.

Ezt a mindennapi igényt ismerte fel a kalauz.hu team, amikor több hetes munkával összegyűjtötte és feltöltötte a www.kalauz.hu adatbázisába az ország legfontosabb energia- és vízszolgáltatóinak ügyfélszolgálati irodáit. Mindegyik önálló profiloldalra került, címkékkel ellátva. Több mint 200 ügyfélszolgálati iroda kereshető immár a kalauz.hu portálon.

Ha az "ügyfélszolgálat" kulcsszóra keresünk a kalauz.hu portálon, közel 300 találatot kapunk. Az egész ország területéről. Természetesen szűkítheti ki-ki a saját városára a hosszú listát. Csak be kell írni a kereső egyik mezőjébe, hogy "ügyfélszolgálat", a másikba a település nevét, és máris a lakóhelyünkön működő, a kalauz.hu adatbázisában lévő irodák listáját láthatjuk.

Címkék: ügyfélszolgálat gáz víz villany kalauz áram áramszolgáltató irodák gázszolgáltató vízszolgáltató ügyfélszolgálati

komment

süti beállítások módosítása