HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

INGYENES HIRDETÉSI OLDAL 2 PERC ALATT!

 


Mit jelent az, hogy a kalauz.hu közösségi portál?

1.) Először is: akinek vállalkozása van, vagy intézményt képvisel, ingyenes hirdető oldalt (profilt) nyithat vállalkozása, intézménye bemutatására.

A profil tulajdonképpen egy önálló weboldal a kalauz.hu rendszerében, ahol Ön megadhatja vállalkozása, intézménye alapadatait, feltöltheti logóját, ismertető szövegét. A címe térképen is megjelenik, a vevők, érdeklődők odatalálását útvonaltervező segíti. Ingyen. Saját ingyenes hirdetőoldalát máris létrehozhatja, ha ide kattint!

2.) Másodszor: mindenki maga szerkesztheti, bővítheti, tarthatja karban a saját weboldalát.

3.) Harmadszor: a látogatók véleményt írhatnak a vállalkozásokról, intézményekről, és ajánlhatják ismerőseiknek a legjobbakat.

A kalauz.hu tehát a vállalkozások és a vásárlók, megrendelők közösségi oldala. Mivel nem csak vállalkozások, de közintézmények, egyesületek, alapítványok is nyithatnak bemutatkozó oldalt, ezért a kalauz.hu egyúttal az intézmények, szervezetek és közönségük közösségi felülete is.

Ez egy adatbázis?

Mondhatjuk így is. Adatbázis, amelyben közel 15 000 magyarországi cég, vállalkozás, intézmény, civilszervezet adatlapja, hiredetőoldala található.

Mikor indult a portál?

A www.kalauz.hu  cégkereső 2003 óta létezik, közösségi portálként  2008 márciusától működik.

Hány vállalkozás és intézmény van benne?

Közel 15 000. A szám folyamatosan növekszik, mert napról napra regisztrálnak új vállalkozók, intézmények, és hozzák létre saját weboldalukat. A cégek mellett megtalálható az adatbázisban Budapest és a megyeszékhelyek több ezer közintézménye, iskolák, orvosi rendelők, művelődési intézmények, okmányirodák stb. Csak iskolából több mint 1000 található a rendszerben.

Hogyan használhatom a www.kalauz.hu portál szolgáltatásait?

Többféle módon.

 

  • Alkalmi látogatóként, regisztráció nélkül

A kalauz.hu-n bárki bármikor kereshet információt, terméket, szolgáltatást, céget, intézményt.

Kereshet az adatbázisban címkék (kulcsszavak) vagy intelligens szabadszavas kereső segítségével. A keresés roppant egyszerű. Ha máris keresni akar, kattintson ide!
 

Szavazhat, véleményezhet

 

Szavazatával minősítheti egy-egy cég vagy intézmény oldalát vagy munkáját, szolgáltatását, termékeit. Ez hasznos információ lehet a cégnek és az oldal későbbi látogatóinak.

Ajánlhatja az oldalt ismerőseinek

Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található információ hasznos vagy érdekes lehet ismerősének, küldhet neki egy ajánló e-mailt. Ha máris ajánlani szeretné valakinek a kalauz.hu-t, kattintson ide!

Hibát jelezhet

Ha egy cég, intézmény adatlapján, hirdetőoldalán hibás adatot vagy nem odaillő tartalmat talál, egy mozdulattal jelezheti az oldal gazdájának vagy a szerkesztőségnek.
  • Regisztrált látogatóként

Ha rendszeresen vissza kíván térni látogatóként, és regisztrál, akkor kényelmi lehetőségekhez jut. Például elmenthet magának keresési listákat, egy-egy cég- vagy intézmény lapját beteheti a Kedvencei közé, hogy később visszatérve ne kelljen azokat újra keresnie. Regisztrációhoz kattintson ide!

  • Önálló hirdetőként

Ha Ön vállalkozó, céget vagy intézményt képvisel, akár két perc alatt létrehozhatja  saját vállalkozása, cége, intézménye önálló kalauzos weboldalát. Ingyen.

Pofonegyszerű! Megadhat alapadatokat, telephelyeket (cím a térképre automatikusan bejelölődik), elérhetőségeket, bemutatkozó szöveget, feltöltheti cége logóját,  vagy egy kisméretű képpel színesítheti az oldalt. Bármikor visszatérhet, adatait módosíthatja, a megadott információkat bővítheti. Ingyen.

 

Ingyenes hirdetőoldal kipróbálásához kattintson ide!

 

Ha sokkal több látogatót, még több vevőt, nagyobb forgalmat szeretne, akkor változatos tartalom-megjelenítő elemekkel bővítheti a hirdetőoldalát. Ezek kipróbálása, használata az oldal létrehozásától számítva 30 napig ingyenes. Ha tetszik, és később is használni szeretné, kedvezményes áron előfizethet az extra modulok folyamatos használatára, hogy minél több vevőt, ügyfelet tudjon szerezni a kalauzos weboldala.

Ilyen extra modulok:

  • menü tematikus aloldalakkal
  • képtár
  • rövidhír-megjelenítő
  • banner-megjelenítő
  • videó-megjelenítő
  • időzíthető akciós hirdetések
  • időzíthető álláshirdetések
  • időzíthető üzleti ajánlatok
  • letölthető fájlok (termékismertető, katalógus, megrendelőlap stb.)
  • linkajánló
  • ajánlatkérő modul
  • stb., stb.

Nem felesleges jelen lenni a www.kalauz.hu portálon annak a vállalkozásnak, amelyik már rendelkezik önálló honlappal az interneten?

Nem felesleges, sőt nagyon is megéri!

A www.kalauz.hu közösségi portál a Google keresőre optimalizált rendszer. A kalauz.hu-n szereplő cégek, termékek, szakmák, szolgáltatások, weboldalak előkelő helyen jelennek meg a Google találati listáin. Ez némely cégnek, intézménynek több látogatót eredményez, mint amennyit a saját honlapja.

A www.kalauz.hu közösségi oldalon havonta több mint 200 000 egyedi látogató  400 000 hirdetőoldalt tekint meg.

A www.kalauz.hu növeli a hirdető cégek, intézmények saját weboldalainak látogatottságát is, mert továbbirányítja oda az érdeklődőket, hiszen a kalauzos hirdetőoldalon a cég, intézmény saját weblapjának címe is megjelenik.

Mit tegyek, ha vállalkozásomat, intézményemet meg akarom jeleníteni egy ingyenes oldalon?

1.) Kattintson ide, és hozza létre a saját hirdetőoldalát! A többi - majd meglátja - menni fog, mint a karikacsapás!

2.) Ismerkedjen meg az oldal kezelésének, bővítésének lehetőségeivel! Erre majd a saját ingyenes weblapjának létrehozása után lesz lehetősége. Bőséges információt kap tőlünk az oldal karbantartásával, igazi, látványos, vonzó weboldallá alakításával kapcsolatban.

3.) Ha nincs ideje vagy kedve saját kezűleg foglalkozni egy jó kalauzos hirdető oldal létrehozásával, szerkesztésével, inkább szívesen rábízná ezt a munkát másra, akkor kattintson ide, és jelezze a kalauz.hu ügyfélszolgálatának e-mailben, mert szívesen segít ebben a kalauz.hu csapata!

Milyen további megjelenési lehetőségek lesznek később a kalauz.hu portálon?

Sokféle kiegészítő lehetőséget kínál máris Önnek a www.kalauz.hu csapata.

Ingyenes hirdetőoldalát számtalan, szabadon választható (30 napig ingyenes, később előfizethető) megjelenítő elemmel, úgynevezett prémiummodullal bővítheti. 

A Képtár modulba például digitális fotókat tölthet fel. Elhelyezhet bannerhirdetést, ami nemcsak látványos, de átvezeti az érdeklődőket az Ön saját cége, intézménye honlapjára. Előre beállított időpontban megjeleníthet akciós hirdetést, álláslehetőséget, üzleti ajánlatot (ha partnert, alvállalkozót keres). Rövidhírben újdonságokat harangozhat be, ezek még a kalauz.hu nyitóoldalán is megjelennek. Tematikus aloldalakból menürendszert építhet, bőséges információkat nyújtva a látogatók számára. A vevőcsábítást fotókkal, videólejátszóval fokozhatja. Letölthető fájlok formájában felteheti a hirdetőoldalára a termékismertetőit, katalógusát, megrendelő nyomtatványait. Linkajánlással csalogathatja át a látogatókat a saját honlapjára. Ajánlatkérő modult helyezhet ki a hirdetőoldalára, amelyek az ajánlatkérés mellett kérdéseket vagy akár megrendeléseket is közvetíthetnek az Ön által beállított e-mail címre.

Ezekkel a prémiummodulokkal önálló, teljes értékű website-ot építhet. Az eredmény: több látogató, több vevő, nagyobb forgalom...

Igaz, hogy akik a Kalauz címmel Budapesten és vonzáskörzetében megjelenő helyi kézikönyvekben hirdetnek, ingyenesen és automatikusan kapnak profiloldalt a www.kalauz.hu üzleti közösségi portálon?

Igen, igaz. A szerkesztőség automatikusan feltölti a Kalauz kézikönyvekben szereplő intézmények, vállalkozások, cégek alapadatait a www.kalauz.hu információs közösségi portálra egy ingynes alapprofilra. A hirdető e-mailben meghívást kap, hogy regisztráljon a www.kalauz.hu portálon, és vegye saját kezébe hirdetőoldala karbantartását, bővítését. Az alaphirdetés ingyenes. Aki több látogatót és vevőt szeretne, ingyenes hirdetőoldalát prémiummodulokkal bővítheti - 30 napig ingyen, utána szerény előfizetési díj ellenében.

Nem vagyok vállalkozó, csak látogatóként szeretnék terméket, mestert, szolgáltatót, boltot keresni a www.kalauz.hu portálon. Kötelező-e regisztrálnom?

Nem kötelező. Regisztráció nélkül is szabadon kereshet terméket, mestert, szakmákat, szolgáltatókat, boltokat, intézményeket. De van néhány olyan lehetőség, amellyel csak regisztrált látogató élhet (pl. kedvencek, keresési listák mentése).

Milyen lehetőségeket élvezhetek pluszban, ha regisztrált látogató leszek?

Csak regisztrált látogatók tudnak kedvenc cégeket és keresési listákat elmenteni, hogy ha visszatérnek, ne kelljen ezeket újra keresgélni. A fejlesztés későbbi szakaszában a regisztrált látogatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy automatikus értesítésre vagy hírlevélre íratkozzanak fel egy-egy kiválasztott profilon, vagy értesítést kérjenek, ha új akció, álláshirdetés stb. jelenik meg a portálrendszerben.

 

Címkék: hirdetés ingyen keresés portál kérdések termék használati tanácsok kalauz cégkereső gyik gyakran cégeknek vállalkozásoknak ismételt címkereső szolgáltatáskereső intézménykereső

komment

süti beállítások módosítása