HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Fejlesztőink kitaláltak számodra egy nagyon egyszerű megoldást, hogy könnyedén találj a lakóhelyed közelében lakatosmestert, vízvezeték-szerelőt, autósboltot, szervizt, vagy bármit, amit keresel a kalauz.hu portál segítségével.

A módszer roppant egyszerű! A kalauz.hu szabadszavas keresőjében két mezőt látsz. Az elsőbe beírhatod, hogy mit keresel (például: lakatos, vízvezetékszerelő, autósbolt, háztartásigép szerviz, könyvesbolt vagy hasonló). A másodikban pedig megadhatod, hogy milyen földrajzi terület (település, budapesti kerület, irányítószám-körzet) találatai kerüljenek a lista élére, vagyis milyen területre fókuszálja a találati listát a rendszer.

A helyet megadhatod többféle formában, például

  • településnév (Budaörs)
  • irányítószám (1112)
  • Budapest és kerület száma (Budapest XVIII. ker.)
  • csak kerület (XVIII. ker.)
  • településnév és utca (Budapest, Fehérvári út 100.)

Az eredmény mindig ugyanaz lesz: megkapod a teljes találati listát, vagyis az összes olyan cég, intézmény, vállalkozás listáját, amely megfelel a keresett kulcsszónak, de - és itt a lényeg - a lista élén azok lesznek, amelyek az általad megadott földrajzi helyhez legközelebb vannak.

Amíg a kalauz.hu portálon tartózkodsz, a rendszer megőrzi a Hol? kérdésre adott választ, és a további találati listákon is a lista élére rakja a legközelebbi cégeket, vállalkozásokat, intézményeket.

Ha a keresés fókuszpontját meg akarod változtatni, írj a Hol? kérdésre egy másik földrajzi paramétert!

Címkék: keresés terület fókusz területi

komment

süti beállítások módosítása