HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Megtervezheted az útvonalat, ha kiválasztottad a www.kalauz.hu adattárából azt a céget, intézményt, amelyet fel akarsz keresni.

Fejlesztőink újabb ötlettel rukkoltak elő! A www.kalauz.hu portálon található valamennyi cég, intézmény profiloldaláról indíthatsz útvonaltervezést, hogy a leggyorsabban eljuss a megadott címre. A cím mellett található “Útvonaltervezés” link a Google Maps-et hívja meg, ahol csak annyi a dolgod, hogy beírd a saját címedet, ahonnan indulnál a kiválasztott céghez, bolthoz, intézményhez.

Elárulunk még egy trükköt:

Azt nyilván tudod, hogy a szabadszavas keresénél a második beviteli mezőben, a Hol? kérdésére megadhatsz egy pontos címet, s ekkor a találati lista élére kerülnek az ahhoz legközelebb eső cégek, intézmények. Ha a térképen lévő piros jelzőkre kattintasz, megmutatja a cég nevét, címét, és itt is találsz egy “Útvonaltervezés” linket. Odakattintva külön ablakban megjelenik a Google Maps útvonaltervezője, amelynek térképén már ott is van az útvonal a saját tartózkodási helyedtől a kiválasztott cég telephelyéig.

Címkék: útvonaltervezés

komment

süti beállítások módosítása