HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

... a Himalája Gyermek Sóbarlang prémiumoldala

_sobarlang-screenshot.jpg 

Decemberi nyereménysorsolásunk nyertese a budaörsi Himalája gyermek sóbarlang lett. Egy tartalmas, látványos prémiumoldalt kellett számára létrehoznunk, amit egy éven át ajándékként használhat.

Már volt nálunk egy hirdetőoldala, egyszerű alapprofil, minimális tartalommal, és idegen reklámhirdetésekkel tarkítva (ez az ingyenes alapprofilok jellegzetessége: minimális tartalom és idegen reklámok).

Ez a korábbi ingyenes profil:
http://www.kalauz.hu/himalaja_gyermek_szaraz_soterapia_es_sobarlang_-_budaors 

Úgy döntöttünk, ezt meghagyjuk összehasonlítási alapnak, és mellette egy újat hozunk létre, amit felfejlesztünk prémiumszintű weboldallá.

Itt tekinthető meg az új prémiumoldal:
http://www.sobarlang-gyerekeknek.kalauz.hu

 

Mit kellett megjelenítenünk?

 

Első lépésként felvettük a kapcsolatot a Sóbarlang tulajdonosával, és mivel van saját honlapjuk, alaposabban is megismertük a tevékenységüket. Megtudtuk, hogy egy családi vállalkozásról van szó. Légúti betegségekkel küzdő gyermekek gyógyításával foglalkoznak. Sóbarlangról, sóterápiáról már korábban is hallottunk, ám ők úgynevezett száraz sóterápiát alkalmaznak, ami rendkívül hatásosnak bizonyul.

Himalája sókristályokat porlasztanak egy berendezéssel, a só mikroszemcséit pedig a kezelőtérbe (a sószobába) fújják. Valóságos, szemmel látható finom köd lepi el a szobát, ahol a kezelendő gyermekek tartózkodnak, alkalmanként 45 percig. A szülők is beülhetnek a szobába, így a gyerekek nem félnek, biztonságban vannak. És kitűnően érzik magukat. Mi mást csinálnának, játszanak. Sóval. A kicsik imádják a sóhomokozást. És közben belélegzik a gyógyító sóködöt. A nagyobbak olvashatnak, leckét írhatnak. Néhány kezelés után már érződik a sóköd jótékony hatása. A száraz sóterápia hatásfoka sokkal jobbnak bizonyult, mint a nedves sóbarlangoké. Ez a terápia sikerrel alkalmazható asztma, allegria, nátha, köhögés, léghurut kezelésére. Sőt a megszüntetésére. De akár a megelőzésre is. 

A szülők véleménye, amit a Sóbarlang honlapján olvastunk, teljesen meggyőzött minket a vállalkozás hasznosságáról. Lelkesen láttunk munkához, a prémiumoldal felépítéséhez.

A Sóbarlang tulajdonosától engedélyt kaptunk, hogy a honlapjukon található szövegekből és fotókból bármit felhasználhatunk a kalauzos prémiumoldalhoz. Éltünk is a lehetőséggel. Természetesen nem másoltuk egy az egyben a honlapjukat, de vettünk át onnan szövegeket és fotókat.

 

Milyen elemekből építettük fel a prémiumoldalt?

 

Képtár

 

A  Sóbarlang saját honlapján található fotókból válogattunk, azokat vittük fel a kalauzos oldal Képtár nevű moduljába.

 

Képek egy forgó kockán

 

Ez az oldal leglátványosabb eleme. Néhány fotó felhasználásával attraktív módon mutatja be, hogyan működik a sószoba. A fotókat először a www.photosnack.com oldalra töltöttük fel, ott választottunk hozzájuk látványos megjelenést és kísérőzenét. A kész diasor lejátszó- (html-) kódját onnan kimásoltuk, és a kalauz.hu prémiumoldalon egy Állókép, videó, banner feliratú modulba illesztettük, mentés után máris megjelent a fotósorozat a kalauzos prémiumoldalon. Így, ahogy itt lentebb látható, csak itt most a zenét lekapcsoltuk róla:

Ez egy nagyon hatásos látványelem. Szándékosan tettük a prémiumoldal bal felső részére, a részletes információk elé. Azt akartuk, hogy aki az oldalt megnyitja, rögtön lásson valami olyat, ami megragadja a figyelmét, felkelti az érdeklődését az oldal tartalma iránt. A látogatók kicsit időznek a nézegetésével, aztán lejjebb görgetnek, a részletes információkhoz.

Tipp: hasonló látványosságot bárki könnyedén készíthet 5-6 fotóból, ha regisztrál a www.photosnack.com oldalon. A fotók feltöltését, a megjelenés beállítását gyorsan el lehet sajátítani. A lejátszó kódot kimásolni és a kalauzos oldalon lévő modulba illeszteni pedig csakugyan gyerekjáték!

 

Menü/szöveges aloldalak

 

A Menü és aloldalak elnevezésű modulban helyeztük el a részletes információkat, aloldalakra bontva. Az aloldalak között bordó "fülekkel" tudnak a nézők navigálni. Akit érdekelnek a részletek, itt sok mindent megtudhatnak arról, mit kínál a Sóbarlang, milyen betegségekre jó a sóterápia, mi a száraz sóterápia lényege, hogyan fedezték fel egykor a só gyógyító hatását, és milyen véleményt írtak azok a szülők, akik gyerekükkel kipróbálták a sóterápiát itt, Budaörsön. 

Igyekeztünk a két allergiás, tüsszögő gyermek fotójával érzelmileg is kiemelni a problémát, amire megoldást kínál a Sóbarlang. Az aloldal alján a mosolygó, egészséges kislány fotójával pedig arra erősítünk rá, hogy lám, ilyen a terápia eredménye. Szemmel látható a hatalmas ellentét a beteg és a mosolygó gyerekek fotói közt. Ez megerősíti a nézőkben azt az érzést, hogy - ha beteg gyerekük van - érdemes elvinni egy sóterápiás kezelésre a sóbarlangba, Budaörsre.

 

Linkek

 

Az aloldalakon linkeket helyeztünk el (szövegeken és képeken). A linkek a Sóbarlang saját honlapjára vezetik át azokat, akik még többet szeretnének tudni a terápiáról. És ugyanilyen linkeket helyeztünk el a Linkajánló modulban is. Innen is a Sóbarlang saját honlapjára vezetjük az érdeklődőket. Ezek a linkek nemcsak a kalauz.hu-ról visznek át látogatókat oda, hanem a Google szemében is növelik a Sóbarlang saját honlapjának értékét, javítják pozícióját a keresőlistákon, és így a kalauzos prémiumoldalnak köszönhetően a Sóbarlang saját honlapjára több érdeklődőt küld a Google, tovább növelve annak látogatottságát.

 

Térkép

 

A kalauzos hirdetőoldalak alapeleme a térkép, ami hasznos mindazoknak, akik fel kívánják keresni gyermekük vagy saját gyógyulásuk érdekében. Ezzel semmit sem kellett tennünk, mert amikor a vállalkozás címét beírjuk az alapadatok panelen, a térképen automatikusan azonnal megjelenik, hogy hol található a kérdéses cím.

Keresőoptimalizálás

 

Természetesen azt szeretnénk, ha az oldalt a Google minél előkelőbb helyen ajánlaná a találati listáin, és így sokan megnéznék. A keresőoptimalizálás menetéről a következő bejegyzésben írunk... 

komment

süti beállítások módosítása