HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Augusztusban 32500 látogatást, 81500 odalletöltést regisztráltunk. A kalauz.hu portál egyre több kulcsszóra jelenik meg a Google találati listáinak első oldalán.

De nemcsak a látogatók, hanem a vállalkozók is észrevették a kalauz.hu nyújtotta páratlan lehetőségeket! Azt, hogy bármely magyar vállalkozás, cég, intézmény, szervezet ingyenesen nyithat és tarthat fenn bemutatkozó oldalt. Nem gond, ha valakinek már van önálló honlapja. A kalauz.hu eredményesen irányítja át az érdeklődő látogatókat a cégek, intézmények saját honlapjaira, növelve azok látogatottságát.

Ez az oka, hogy egyre többen nyitnak saját cég- és intézményi profiloldalt a www.kalauz.hu közösségi portálon. Augusztusban 107 új felhasználó 128 új profiloldalt hozott létre.

Bővült a www.kalauz.hu portálon megtalálható közintézmények, így például az önkormányzatok, okmányirodák, iskolák, óvodák, bölcsődék, háziorvosi rendelők, művelődési intézmények és sportlétesítmények száma. Az érdeklődés is nagy: a látogatók gyakran nyitják meg ezeket a profiloldalakat, és hasznosnak tartják az információkat. Augusztusban számos budapesti kerület és főváros-környéki település közintézményeinek profiloldalát hoztuk létre (ezeket a szerkesztőség töltötte fel, és nem számítottuk bele az egyéni felhasználók által létrehozott 128 új profilba). A következő hónapokban fokozatosan országossá bővül a kalauz.hu portálon megtalálható közintézmények köre.

Egyre inkább érdemes lesz látogatóként keresni, vállalkozóként pedig megjelenni a kalauz.hu közösségi portálon!

 

 

komment

süti beállítások módosítása