HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Immár napi 4000-et meghaladó látogatásszámot regisztrálunk a kalauz.hu portálon!

Ennek azon cégek, szolgáltatók, vállalkozók számára van jelentősége, akik forgalmas webhelyet keresnek abból a célból, hogy információikat, ajánlataikat, hirdetésüket közzétegyék. A kalauz.hu információs közösségi oldal éppen ilyen!

Tegnap, 2009. január 5-én 4163 látogatást regisztráltunk. A látogatók közel 8000 oldalt tekintettek meg. Hetente 40-50 ezer, havonta 150-200 ezer oldalt tekintenek meg a kalauz.hu oldalai közül azok, akik valamilyen terméket, szolgáltatást, céget, intézményt, üzletet keresnek! Erre már érdemes építeni!

Milyen hirdetési lehetőségek vannak?

1. Ha Önnek vállalkozása van, s még nem tette meg, regisztráljon most a kalauz.hu portálon, és hozzon létre a vállalkozásáról ingyenesen egy bemutatkozó oldalt! Semmibe sem kerül, és Ön egy új, értékes hirdetési csatornát nyit a lehetséges vevői, megrendelői felé! Ez főként akkor érdekes, ha Önnek nincs önálló weblapja, de akkor is hasznos, ha van, hiszen növelheti vele azt a kört, amelyikhez az információit eljuttatja.

2. Ha saját honlapja van, helyezzen el a kalauz.hu-n egy bannert, benne a saját weboldalának linkjével! Csalogassa át a saját honlapjára azokat, akik nap mint nap megfordulnak a kalauz.hu portálon! Van olyan oldaltípus a kalauz.hu-n, amelyre havi 80-100 ezer látogató kattint! Érdemes odatenni csalinak az Ön bannerét! Ez már persze nem ingyenes, de nagyon kedvező áron veszi fel a bannereket a kalauz.hu team. Ha érdekli, kattintson ide!

Ezzel még nem merültek ki a lehetőségek, de egyelőre ennyit...a többiről majd legközelebb!

 

Címkék: hirdetés ingyen reklám kalauz látogatószám reklámlehetőség

komment

süti beállítások módosítása