HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Az elmúlt 30 napban 100 000 látogató több mint 260 000 oldalt nyitott meg a www.kalauz.hu szolgáltatás- és termékkereső, cég- és intézménykereső portálon.

Nem lehet szó nélkül elmenni amellett a dinamikus növekedés mellett, ami ennek a közösségi portálnak a látogatottságában megfigyelhető. Havonta 250-300 cég, vállalkozás, intézmény nyit új profiloldalt alapadatokkal, elérhetőségekkel, bemutatkozó szöveggel, logóval. A Google szerverei 7,5 millió oldalt tárolnak a www.kalauz.hu portálrendszerből. Nem csoda, hogy számtalan kulcsszó esetében a kalauz a lista első-második oldalán szerepel, gyakran a lista élén.

Megéri hát vállalkozásoknak, cégeknek, intézményeknek, hogy saját profiloldalt nyissanak a www.kalauz.hu portálrendszerben. Esélyük van rá, hogy többen nézik meg a Google kereső segítségével a kalauzos oldalukat, mint a saját website-jukat! Mert ugye minden plusz érdeklődő jól jön mostanában, a gazdasági válság leküzdésében?

 

Címkék: google statisztika látogatottság kalauz cégkereső címkereső szolgáltatáskereső intézménykereső oldalmegtekintés termékkereső

komment

süti beállítások módosítása