HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Már csak néhány nap, és megújult külsővel jelenik meg a kalauz.hu információs portál.

Az első és leginkább szembetűnő változás a külső megjelenésben fedezhető majd fel. Új desing-ban jelenik majd meg az egész portál. A tartalom jobban szervezett, kulturált, tetszetős formát kap. De számos működésbeli újdonság is lesz, ami könnyűvé, kényelmessé, élevezetessé teszi a használatát.

A cégek, vállalkozások, intézmények hihetetlenül egyszerű módon, percek alatt létrehozhatják majd a HIRDESS INGYEN oldalon saját bemutatkozó weboldalukat (melyet közkeletű néven profilnak nevezünk). Rajta alapadatok, térkép, útvonalterv, logó, ismertető. És természetesen link a cég, vállalkozás, intézmény saját honlapjára.

30 napig ingyen használhatók minden új bemutatkozó oldalon az úgynevezett prémium modulok. Ezekből egész regiment sorakozik az új felhasználó oldalán. Így például fotók tölthetők fel egy képtárba, akciókat, álláhirdetéseket, üzleti ajánlatokat lehet közzétenni, amelyek a nyitóoldalon és sok ezernyi találati oldalon is megjelennek. Aki saját honlapjára szeretne látogatókat csalogatni, feltölthet egy bannert, amiről átkattintanak a látogatók oda, ahová csolagatni szeretné őket.

Az egyik szenzációs modul arra szolgál, hogy a felhasználó a cégéről, vállalkozásáról temtikus aloldalakba rendezett információkat adjon - képekkel, szöveggel, épp úgy, mint egy valódi honlapon. Hihetetlen látványos és informatív oldalt lehet ezekből az elemekből felépíteni. Tökéletes mini weboldalt!

És mindezt játszi könnyedséggel, saját kezűleg teheti bárki. Nem kell hozzá internetes szaktudás, csupán egy alapfokú Internet- és számítógéphasználati készség.

A 30 napos ingyenes próbaidő után egy alacsony előfizetési díj fejében lehet a prémium modulokat használni, de választható a szerényebb tartalmú alapprofil is - ingyen, korlátlan időtartamra.

A látogatók az egyes cégek, vállalkozások, intézmények oldalán szavazással vagy kommenttel nyilváníthatnak véleményt. Ehhez nem szükséges előzetes regisztráció és belépés, így mindenki számára elérhető a véleménynyilvánítás lehetősége.

Aki regisztrál, elmentheti magának a kereséseit és a kedvenc oldalait, hogy bármikor visszatérve és a nyitóoldal Kedvencek fülére kattintva meglelje, amit egyszer megtalált.

A tájékozódást intelligens kereső és térkép segíti, a kiválasztott cég, intézmény felkeresését pedig útvonaltervező támogatja.

Szóval komplett és komfortos lesz a kalauz.hu új változata. Már csak néhány nap!

Érdemes lesz majd kipróbálni! És ha tetszik, ajánani az ismerősöknek!

komment

süti beállítások módosítása