HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Itt a nyár! Szépségversenyt hirdetünk
kalauzos weboldalak számára!

Július-augusztus a szabadságok, nyaralások két laza hónapja! Természetesen az üzletnek addig sem szabad leállnia, amíg oda vagy nyaralni! Jó lenne, ha kalauzos hirdetőoldalad az eddigieknél is jobban vonzaná a látogatókat!

Azok számíthatnak elegendő látogatóra és több vevőre, akiknek a kalauzos weboldalán kielégítő mennyiségű hasznos információ van, és az látványosan van tálalva. Fel kellene tehát dúsítani a kalauzos hirdetőoldalakat információkkal, képekkel - kihasználva a meglévő építőelemek adta lehetőségeket!

Szeptember 1-jéig minden hirdetőoldal-tulajdonos ingyen használhatja az összes megjelenítő modult a saját kalauzos oldalán. Ezt a soha vissza nem térő lehetőséget most kell kihasználni, és a hirdetőoldalakat megtölteni vonzó tartalommal! Hadd "essen le az álla" a látványtól, avagy "csorogjon a nyála"  a kínálattól annak a látogatónak, aki megnyit egy-egy kalauzos oldalt! És persze váljon közülük minél több vevővé!

Versenyt hirdetünk azok számára, akik komolyan gondolják, hogy kalauzos hirdetőoldalukkal vevőket, ügyfeleket akarnak szerezni !

A tét:

Kiknek a hirdetőoldalát ajánljuk majd kiemelten
több tíz-, sőt több százezer látogatónknak?

 

Nevezési határidő: 2010. augusztus 10. 

Július a kalauzos oldalak feldúsításának hónapja. Ez az idő bőven elég a szerkesztési lehetőségek kipróbálására, a hirdetőoldalak csinosítására, látványossá tételére.

Augusztus 10-én éjfélig várjuk mindazoknak a jelentkezését e-mailben az info@kalauz.hu címen, akik benevezik kész, feldúsított kalauzos weboldalukat a versenybe! Mindössze egyetlen mondatot kérünk beküldeni. Azt, hogy hirdetőoldaladat benevezed a szépségversenybe, és mellé a pontos webcímet, amelyen az oldal megtekinthető!

A zsűri augusztus 10-20. között értékeli a benevezett oldalakat. Az értékelés szempontjai:

  1. tartalom (bősége, informatív jellege)
  2. látvány (képek mennyisége, elhelyezése, mutatós elemek)
  3. okos, vevőcsábító marketingfogások
  4. egyedi ötletek, szellemes megoldások
Különösen a Tematikus aloldalak nevű modul (vagyis a menürendszer) használatával lehet nagyot dobni a hirdetőoldalon! E modul kreatív használatát külön is értékelni fogja a zsűri. A modul szerkesztésének leírása itt található. Az összes elem szerkesztéséhez pedig itt találsz segítséget: kattints ide!.

Mi lesz a legjobbak nyereménye?

  • A legjobb, legszebb 5 kalauzos hirdetőoldalt fél évre felvesszük a kalauz.hu VIP-listájára. Ez azt jelenti, hogy a nyertes oldalak megtekintését 6 hónapig a kalauz.hu főoldalán, a "Kiemelt partnerek" között kínáljuk több tízezer látogatónak. A nyertes weboldalakról eltüntetjük az idegen hirdetéseket. A látogatottság növelését negyedévenként 1-1 hónapos bannerkampánnyal is támogatni fogjunk (vagyis bannerrel irányítunk majd a nyertes weboldalakra plusz-látogatókat.) A jutalom értéke mind az öt nyertes oldalnál: bruttó 72 000.- forint. 
  • További 5 hirdetőoldalt negyed évig szerepeltetünk a kalauz.hu VIP-listáján, a "Kiemelt partnereink" között, a fenti feltételekkel (nyitólapon ajánlás, bannerkampány, idegen reklámtól mentesítés). A nyeremény értéke: bruttó 37 500.- Ft, mind az öt hirdetőoldalnál.  
  • A legjobb 10 hirdetőoldalt jó megoldásként, követendő példaként ajánljuk a kalauz.hu kb. hatezer főnyi regisztrált felhasználójának (zömmel vállalkozók) figyelmébe. 
  • Mindkét jutalom a nyertes vállalkozások népszerűsítését, termékeik, szolgáltatásaik széles körű megismertetését, végső soron a vevőszerzést fogja segíteni (hiszen épp ez a kalauz.hu küldetése)!

Eredményhirdetés: 2010. augusztus 20-án.

Itt a nyár! Július végéig mindenkinek akadhat annyi szabadideje, hogy saját kalauzos hirdetőoldalát feldúsítsa szöveges információkkal, menürendszerrel, fotókkal, vevőcsalogató ötletekkel!

komment

süti beállítások módosítása