HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Hamarosan újabb weblapépítő elemekkel gazdagodnak az egyes hirdetőoldalak a kalauz.hu-n!

Regisztrált felhasználóinknak eddig is rendelkezésére állt számtalan tartalom-megjelenítő modul, méghozzá több mint két éve teljesen ingyenesen. Ilyenek: az alapadatok, bemutatkozó szöveg, térkép, útvonaltervező, képtár, menürendszer, tematikus aloldalak, időzíthető akciók, álláshirdetések és üzleti ajálatok, gyorshír-, banner-megjelenítő.

Fejlesztőink most újabb weblapépítő elemekkel készültek el.

Lássuk, melyik mire jó!

1. Fájl-letöltő modul

Ebbe a modulba feltölthető például termékismertető, katalógus, megrendelő nyomtatvány, árjegyzék, mindez PDF, Word, Excel, PPT vagy ZIP formátumban.
 

2. Ajánlatkérő modul

Ez a modul a hirdetőoldal látogatóinak ajánlatkérését képes közvetíteni megadott e-mail címekre. Vagyis az oldal látogatói a kalauzos hirdetőoldal közvetítésével kérhetnek például árajánlatot, vagy küldhetik el a hirdető céghez, vállalkozáshoz kérdéseiket, megrendeléseiket.

3. Linkajánló modul

Ebben a modulban linkgyűjtemény állítható össze. Tetszőleges számú internetes webcím vehető fel. Például a saját honlap címe, egy vagy több aloldala, avagy hasznos linkek. Mindegyiknek egyedi elnevezés adható, ami felkelti a látogatók érdeklődését.

4. Videolejátszó modul

Ebben a modulban tetszőleges videoklip jeleníthető meg. A videó nagyon hasznos látogatócsábító eszköz. A videofájlt előbb fel kell tölteni egy közösségi videomegosztó portálra, ilyen például a youtube.com, ahonnan ki lehet másolni a videolejátszás html-kódját, beilleszteni a kalauzos hirdetőoldal videolejátszójába, és mentés után már indítható is a videólejátszás a profiloldalon!

Ezekkel együtt 12-re emelkedik a kalauz.hu hirdetőoldalain a hirdető vállalkozások, cégek, intézmények által felhasználható tartalommegjelenítő modulok arzenálja. Több olyan elem is van, ami egyedülálló a magyarországi weboldal-építő rendszerek körében.

komment

süti beállítások módosítása