HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Lezárult a kalauzos hirdetőoldalak nyári szépségversenyének nevezése. A zsűri munkához látott. Az eredményhirdetésre augusztus 20-án kerül sor.

Addig is nézzünk körül a benevezett hirdetőoldalak között!

Sok tartalmas, látványos, szép hirdetőoldalt neveztek be felhasználóink. A versenyző oldalak tulajdonosai elég jól kihasználták a menürendszer (tematikus aloldalak) modulban rejlő lehetőséget. Hirdetőoldalukba 5-7 aloldalt építettek be, amely menüpontokra bontva ad tájékoztatást a vállalkozás tevékenységéről, termékeiről, szolgáltatásairól. Menürendszert szinte minden versenyző oldal tartalmaz. Egyes hirdetőoldalak elsősorban szöveggel igyekeznek hatni azokra a vevőjelöltekre, akik információkra éhesek, többet szeretnének tudni, mielőtt eldöntik, vásárolnak, rendelnek. Mások inkább a képekre, fotókra helyezték a hangúlyt, látványos fotókat illesztettek a menüpontokba. Ezek az érzékekre hatnak inkább, látvánnyal csábítanak vásárlásra, megrendelésre.

Számos benevezett weboldalon látható, hogy a legújabb építőmodulokat - a videólejátszó, a fájlletöltő, linkajánló - is ügyesen használható a vevők tájékoztatására és megnyerésére. Ismertetők, megrendelő nyomtatványok kerültek fel a fájlletöltőbe. Linkkek csalogatják át a látogatókat a versenyző vállalkozás saját honlapjának egyes oldalaira. És akadnak, akik látványos videó segítségével mutatják be tevékenységüket, terméküket,  szolgáltatásukat.

Szép! Fogalmazódik meg első ránézésre. De akad azért olyan is, ahol szinte csak a szimpla alapadatok láthatók a versenyző oldalon. Az információkban nem túl gazdag, látványosnak, vonzónak, vevőcsábítónak aligha mondható oldalakból azonban nem sok található - legalábbis a szépségversenybe benevezettek között.

Minden benevezett hirdetőoldalt nem tudunk ebben a rövid bejegyzésben konkrétan említeni, de álljon itt példaként egy nagyon szubjektív válogatás azok közül, amelyeket a tisztelt közönség figyelmébe ajánlunk. Ez nem rangsor, csak néhány a benevezett kalauzos weboldalak közül. Csak azért, hogy hátha ötletet kapnak mások is, hogy saját kalauzos oldalukból mit hozhatnak ki!

Primula Szépségszalon

City Szépségszalon

Kézimunkasuli

Lá Mama vendéglő

Full House étterem-pizzéria

Logtron Raktártechnika

Rőfösbolt

Mobilpresent

Hegyedűs Ildikó grafológus

Víz-, gáz-, szerelvénybolt

Barkács, vas-műszaki bolt

Biztosításpont

Led-fal

Ökovilág webáruház

Naturalweb

Biotermékek webáruháza

RND Üzletviteli Tanácsadás

Vajon kik lesznek a gyõztesek? Augusztus 20-án kiderül...

 

komment

süti beállítások módosítása