HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

A prémiumoldalak téli versenyének eredményhirdetése után e-mailben gratuláltunk a győzteseknek. Válaszukból - melyet ezúton is megköszönünk - számos tanulság olvasható ki, ami nem csak nekünk szól, hanem az egyre inkább formálódó kalauzos hirdetői közösség minden tagjának.

Úgy határoztunk, a győztesek véleményét megosztjuk a kalauz.hu hirdetői közösségével. És javasoljuk, minél többen nézzék meg a győztes prémiumoldalakat, lessenek el, vegyenek át ötleteket, ügyes megoldásokat! Fejlesszék tovább saját hirdetőoldalukat! ...hogy még több legyen mindenkinek a látogatója, vevője, megrendelője, ügyfele...

Tisztelettel:
Lovászi József
főszerkesztő

kalauz.hu

--------------------------------------------------------------------------------------

Kedves József és Kalauz-team!

Nagyon tetszik a kalauz.hu, és abszolút kezdőként bizton állíthatom, hogy a prémiummodul könnyen kezelhető, világos, sokoldalú. Igazán egyszerűen lehet vevőcsalogató, színes, tartalmas weboldalt készíteni vele. Külön tetszik a mindig látható látogató-statisztika, mely rendkívül hasznos eleme a moduloknak, + heti lebontásban is nyomon követhető, hogy mennyien látogatják az oldalt.
Mindezt igazán versenyképes áron kínálják, nem beszélve a rengeteg segítségről,  a "féláras" akciókról, a "Nyerd meg a dupláját!"-versenyekről.
Személy szerint maximálisan elégedett vagyok a hirdetőfelülettel, hibát nem tudok felsorolni, eredményt annál inkább. Minden vállalkozásnak jó szívvel ajánlom, hogy hirdessen itt, és használja ki a prémiummodulok előnyeit.
 
Stuhl Andrea
 
---------------------------------------- 
  
Tisztelt Lovászi József!
 
Nagyon koszonom Onoknek es az ugyfeleknek a megtisztelo elismerest. Eppen megerkeztem Hong Kong-ba, amikor erkezett a level a jo hirrel. Itt meglehetosen el vagyok foglalva, igy nem volt lehetosegem elobb valaszolni.
Koszonom a megtisztelo bizalmat, termeszetesen orommel tennek epito jellegu javaslatokat a portal fejlesztese erdekeben.Magyarorszagi megerkezesem utan feltetlenul sort keritek ra. Meg egyszer koszonom, es szep napot kivanok.
 
Palmai Ferenc
 
 
-----------------------------------
 
Kicsit később írok, mert rengeteg a munkánk, lehet, hogy éppen Önöknek köszönhetően.
 
Sinci Asian
 
--------------------------------
 
Kedves kalauz.hu
Kedves József!
 
KÖSZÖNÖM a kalauz.hu-nak a meghirdetett veresenyt,
és KÖSZÖNÖM a Látogatóknak és a Zsűrinek ezt az eredményt, hogy nyertünk a MagneterMed profiloldalával.
 
RAGYOGÓ ÉS BIZTATÓ KEZDÉS 2011-BEN!
 
Örülök hogy a látogatottsági versenyt megnyertük a MagneterMed profiloldalával.
 
Nagy örömmel tölt el, hogy a zsűrinél az értékelésnél említést kapott a MagneteMed tartalmassága is, melyre igyekeztünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni.
A Látogatókat nem lehet becsapni, csak oda térnek vissza, ahol minőséget látnak-kapnak.
 
A kalauz.hu sikere a hirdetők sikere is, mert minél több látogatója van az oldalnak-oldalaknak, annál értékesebb. amennyiben a kalauz.hu-nak nem lenne sok látogatója, úgy a MagneterMed sem ért volna el ilyen előkelő helyezést ebben a meghirdetett versenyben.
Én úgy tapasztalom, hogy a név választás majdnem minden esetben a siker felé vezető út legelső és legfontosabb lépése, melyben a kalauz.hu név magasan vezet!
 
Különösen ajánlom mindenkinek a saját profiloldalt  - a meglévő céges honlap mellé is - mert még több látogató ismerheti meg a céget, mely a forgalomban is megmutatkozik.
Ez nálam bizonyított!
És az értékesítésből lehet tovább fejlődni-fejleszteni!
 
Kívánok még sok ötletet a Szerkesztőségnek,
és sok-sok látogatót a kalauz.hu hirdetőinek!
 
Még egyszer KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!
 
Bokk Zoltán
MagneterBolt.hu

 

komment

süti beállítások módosítása