HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Régóta írjuk és mondjuk: sokkal több látogatót vonzanak a tartalmas prémiumoldalak, mint a sima ingyenes alapprofilok!

Nézzük, mit mutatnak a gyakorlati tapasztalatok és a számok? Mit mondanak  prémiumhirdetőink?
 

 
Mi ez, ha nem egy sikertörténet?
Regisztráltam a kalauz.hu portálon. Megszerkesztettem az oldalam. Jelképes összegért prémium megjelenést rendeltem. Most marketing helyett ajánlatokat írok az ügyfeleknek, és eladok. Sokszor egyszerűbben működik a világ, mint gondolnánk. Csak fel kell ismerni az összefüggéseit. Mindenkinek ajánlom, hogy hozza létre a saját prémiumoldalát, mert nemcsak szépségversenyt lehet vele nyerni, hanem ügyfeleket is. Nálam már bizonyított tény.
Pálmai Ferenc ügyvezető igazgató
MobilPresent Kft.

  

 
...rengeteg a munkánk, valószínűleg éppen Önöknek köszönhetően.

Hong Sinci
Sinci Kínai Konyhája 
 

 

Jó a kalauzos oldal, szereti a Google, meg én is!
Amióta hirdetjük szolgáltatásainkat a kalauz.hu-n, megnövekedett a forgalmunk. Egyre több vendégünktől azt halljuk, hogy a kalauzos hirdetőoldalon elhelyezett részletes leírásunk, képeink és videóink miatt esett ránk a választásuk. Bemutatkozó videóink láttán egyből tudják, hogy mi vagyunk az a hely, amit keresnek. Nagyon nagy dobás volt a prémium modulok elhelyezése, megérte előfizetni, köszönjük!

Pandula Erika
City Szépségszalon

 


Két cégprofilt hoztam létre ugyanannak a vállalkozásnak.
Egy ingyeneset és egy prémiumoldalt. Az ingyenes alapprofil: RÖVIDÁRU-LAKÁSTEXTIL-MÉTERÁRU  Összes eddigi látogatás:165  A másik: "Rőfösbolt" Lakástextil Kisáruház Ez prémium üzemmódban működik, kidolgozott, sok információt tartalmaz. Összes látogatóinak száma: 7275
 
Duli Ferencné
profilmenedzser
 
 
Abszolút kezdőként bizton állíthatom, hogy a prémiummodul könnyen kezelhető, világos, sokoldalú. Igazán egyszerűen lehet vevőcsalogató, színes, tartalmas weboldalt készíteni vele... Személy szerint maximálisan elégedett vagyok a hirdetőfelülettel, hibát nem tudok felsorolni, eredményt annál inkább. Minden vállalkozásnak jó szívvel ajánlom, hogy hirdessen itt, és használja ki a prémiummodulok előnyeit.
Stuhl Andrea üzletvezető
 
 
 
 
Különösen ajánlom mindenkinek a saját profiloldalt - a meglévő céges honlap mellé is - mert több látogató ismerheti meg így a céget, és ez a forgalomban is megmutatkozik. Ez nálam bizonyított!
 
Bokk Zoltán
MagneterMed.hu
  
 
 
Az utóbbi 1 évben havonta átalágosan 120 megtekintése volt a Belépő Jegyiroda prémiumoldalának. Köszönhető ez a prémium megjelenésen kívül annak is, hogy szeptemberig a kiemelt oldalak listájában is megjelent. Ami érdekesség, hogy az oldal látogatottsága akkor sem esett vissza, amikor lekerült erről a listáról, mert az elért Google helyezés továbbra is biztosította a megszerzett megtekintésszámot. Az érdeklődők 90%-a az internetre hívatkozva keresi meg az irodánkat, konkrétan gyakran említik a kalauz.hu-t. Sok esetben vidékről is, aki pesti színházi előadásokra keres jegyet. A Google-helyezésről annyit, hogy pl. cirkuszjegy kulcsszóra 1. helyen ajánlja fel a kalauz-t, belépő kulcsszóra 3. helyen, utalvány beváltóhely keresésre 9. helyen. Az oldal jó helyezése a linképítésen kívül, amit folyamatosan végzünk, annak is köszönhető, hogy a kalauz.hu-n lévő cégprofil menűrendszerében is megtalálható a teljes műsorajánlat.
Záhonyi Etelka
Belépő Jegyiroda

 

 

komment

süti beállítások módosítása