HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Újabb szolgáltatást kínál a kalauz.hu csapata: cégnév.kalauz.hu típusú url-címet a hirdetőoldalaknak...

A jelenlegi www.kalauz.hu/szuper_kft_ablakmosas-takaritas hirdetőoldal-címekkel nincs különösebb baj, csak annyi, hogy nehezen jegyezhetők meg, és nehézkesen lehet kommunikálni. Képzeljük el, ha valaki ilyen webcímet nyomtatna a névjegykártyájára vagy a céges levélpapírjára...!

Teljesen érthető, ha akadnak, akinek így tetszene jobban: www.szuperkft.kalauz.hu Egyszerűen azért, mert így a cégnévhez kötődik, könnyebben kommunikálható a reklámhirdetésekben, névjegykártyákon, szórólapokon stb. A vevők könnyen megjegyzik, és így többen rátalálhatnak a kalauzos hirdretőoldalra. Ez az egyik lehetőség...

A másik, ami a látogatottság fokozása érdekében talán még előnyösebb - bár kicsit nehezebben megjegyezhető - variáció: www.takaritas-szuperkft.kalauz.hu. Ebben helyet kap a legfontosabb kulcssszó is, meg benne van a cégnév is. Nem olyan könnyű megjegyezni, mint az előző változatot, de a Google szemszögéből nézve előnyös, hogy kulcsszó is van benne, méghozzá első helyen áll a www után. A kulcsszó tehát a url-cím leginkább hangsúlyos eleme. Ha a vállalkozás fő profilja a takarítás (és a hirdetőoldal kulcsszavai között és ismertető szövegeiben is elégszer előfordul), akkor szinte biztos, hogy a Google előkelő helyen fogja ajánlani az oldal megtekintését azoknak, akik a takarítás kulcsszóra keresnek az Interneten.

A  cégnév.kalauz.hu aldomain név használata mindössze 4000.- Ft+ÁFA egy évre. Megrendelhető a kalauzos hirdetőoldal prémiummegrendelés-oldalán, online módon.

 

Címkék: cégnév aldomain hirdetőoldal url cím kalauzos

komment

süti beállítások módosítása