HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

A kalauz.hu cégkereső 1998 óta létezik, egy éve pedig teljesen megújult. 2008. február végén töltöttük fel a mai adatállomány induló állapotát, és bocsátottuk útjára web2.0 alapra épült új cég- és intézménykeresőnket.

Ekkor több ezer olyan cég kapott egy-egy önálló ingyenes profiloldalt, amely a Kalauz című helyi kézikönyvekben Budapest kerületeiben és a főváros környéki településeken nyomtatásban már megjelent. A létrehozott cégprofilokat a kalauz.hu team tagjai ellenőrizték, ahol kellett korrigálták. Március 1-jétől készen állt a portál, hogy fogadja a látogatókat. A cégprofilok tulajdonosait értesítettük, és meghívtuk, regisztráljanak, legyenek gazdái saját profiljuknak, tartsák azt karban ők maguk.

Később fokozatosan bekerültek az adatbázisba a Kalauz kézikönyvekben publikált közhasznú információk is, nevezetesen iskolák, óvodák, művelődési és sportlétesítmények és más közintézmények. Meg természetesen a polgármesteri hivatalok, okmányirodák, ügyfélszolgálatok. Mi is meglepődtünk, milyen élénk kereslet mutatkozott ezekre az első hónapoktól kezdve.

A portál látogatottsága napról napra, hónapról hónapra fokozatosan emelkedett. Jó érzés volt látni, hogyan nőtt a látogatók és a megtekintett oldalak száma. Tavaly márciusban 38 000 oldalt nyitottak meg a látogatók, idén februárban 250 000-et. A látogatások száma pedig havi 8 000-ről 110 000-re nőtt egy év alatt.

Nagyon sok olyan intézmény- és cégprofilunk van, amelynek a helyezése a Google keresőlistáján messze megelőzi az adott intézmény vagy cég saját honlapját. Vagyis az adott céget, intézményt többen találják meg a kalauzos profiloldala által, mint közvetlenül a saját weblapjáról. Ez az egyik oka annak, hogy egyre több cég és vállalkozás nyit magáról a www.kalauz.hu portálrendszerben ingyenes bemutatkozó oldalt. A profiloldalon mindenki elhelyezheti az elérhetőségeit, beleértve az e-mail címét és webcímét is. A www.kalauz.hu profiloldalai teljes értékű linket adnak, amely az adott cég, intézmény weblapjának Google-beli értékét is növeli, mint rámutató hivatkozás. A címeket térképen is megjelenítjük, az odatalálást útvonaltervezővel támogatjuk. Mindezt ingyen!

Ma már érdemes a www.kalauz.hu oldalain fizetett hirdetést is közzétenni. A találati oldalakon elhelyezett bannerhirdetések például havonta 110-120 ezerszer jelennek meg a látogatók előtt. Egyik hirdetőnk saját mérése szerint 2008 novemberében 5500, 2009. januárjában 7000 látogató érkezett a saját honlapjára a kalauz.hu-n elhelyezett bannerjéről. (Akit érdekelnek a feltételek, itt talál erről további információkat: http://www.kalauz.hu/portal/hirdetes )

További terveink

Hamarosan megújul, megszépül a portál megjelenése. Rendezettebbé válnak a vizuális elemek. Újabb hirdetési lehetőségek jelennek meg, bár ezek a kezdetekhez képest már eddig is jelentősen bővültek. A kalauz.hu nemcsak az alapadatok közzétételére lesz alkalmas, hanem komplett mini website építésére is. Aki akar, akcióit, állás- és üzleti ajánlatait is hatékonyan hirdetheti. A későbbiekben versengeni is lehet majd egy-egy népszerű kulcsszónál a találati lista első helyeiért.

Várjuk felhasználóink észrevételeit, javaslatait is, mi az, amit szívesen látnának a portálon, akár lakossági látogatóként, akár vállalkozóként! 

Többet szeretne tudni a kalauz.hu kínálta lehetőségekről? Kattintson ide!

Címkék: látogatottság hirdetés ingyen banner egy éves kalauz bannerhirdetés

komment

süti beállítások módosítása