HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Önálló, professzionális hirdetéskezelő rendszert telepítettünk a kalauz.hu portál mögé.

Megjelent a portál fejlécében, valamint az oldalak jobb szélén és alján jónéhány banner. Reméljük, látogatóinkat nem zavarják ezek az izgő-mozgó hirdetések! Vállalkozások, cégek, intézmények meg egyenesen örülhetnek ennek, hiszen óriási lehetőség nyílt ezzel arra, hogy jól kezelt, hatékony bannerkampányokat bonyolítsanak le!

A banner érdeklődést kelt, kíváncsiságot ébreszt, vonzza a tekintetet, kattintásra ösztözöz. És átirányítja az érdeklődőket egy másik weboldalra. Például az Önére! Ha érezhetően növelni szeretné saját honlapja látogatottságát, a kalauz.hu-n elhelyezett bannerrel bármikor megteheti!

Az Ön bannere akár 10-14 ezerszer megjelenik naponta, és 9000 ember látja nap mint nap. Havonta 200 000 látogatás, 350 000 oldalletöltés, 170 000 egyedi látogató. A bannert tehát nagyon sokan látják. Az Ön vállalkozása is megtalálja köztük a maga vevőit, megrendelőit.

Mire jó egy bannerkampány?

 

  • Imázserősítésre. Ha sokszor látják az Ön hirdetését, önkéntelenül is megjegyzik a nevét, üzenetét, szolgáltatását, márkajelét.

  

  • Promóciós akciókra. Értékesítési akciók forgalomnövelő segítője lehet, ha egy olyan nagy forgalmú portálon fut az Ön akcióját hirdető banner, mint a kalauz.hu.

  

  • Gazdaságos hirdetésre. Csak annyit kell fizetnie, ahányszor megjelenik a bannere. A kalauz.hu-n a megjelenések száma pontosan mérhető. Ön rendszeres jelentéseket kap, hogy hányszor látták a hirdetését.

  

  • Fenntartó reklámra. Ha Ön nem akar rövid idő alatt nagyon sok pénzt költeni a kampányra, rendelhet napi maximált megjelenésszámot. Így a ráfordított összeg tovább tart, a reklám hatása szinte folyamatossá tehető. Akár azt is megadhatja, hogy az Ön bannerhirdetése a napnak melyik szakában legyen látható, és mikor ne.

  

  • Célzott reklámra. Lehetőség van arra is, hogy a banner csak bizonyos kulcsszavakra keresgélő látogatóknak jelenjen meg. Ekkor nem a nagy mennyiségű, dömpingszerű megjelenés a lényeg, hanem az, hogy a banner csak azoknak jelenjen meg, akik az Ön vállalkozása szempontjából vásárlóként, megrendelőként számításba jöhetnek. Kevesebb megjelenés, de hatékony vevőszerzés az eredmény.

 

És még sorolhatnánk, mi mindent igényelhet, aki bannerhirdetést akar a kalauz.hu portálon elhelyezni.

Akit érdekelnek a részletek, kérjen ajánlatot az ügyfélszolgálattól!

Címkék: reklám banner kalauz reklámhirdetés bannerkampány

komment

süti beállítások módosítása