HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

HÁRMAT FIZETSZ, NÉGYET KAPSZ! 
Ráadás-akció. Egy hétig!

Több kalauzos hirdetőoldal-tulajdonos fordult hozzánk az elmúlt két hétben azzal a kérdéssel, hogy lesz-e kedvezményes prémiumelőfizetési lehetőség.

Igen, van kedvezmény jelenleg is! Nem is akármilyen!

Szeptember 1-jétől bevezető áron, 50 százalék kedvezménnyel lehet előfizetni a kalauzos hirdetőoldalak prémium változatának használatára, minimum 1, maximum 12 hónapra.  Havi nettó 2000.- forintért látványos, tartalmas, vevőcsalogató weboldallá lehet bővíteni a hirdetőoldalt, eltűnnek róla az idegen reklámok, nagyobb lesz a látogatottsága. (Mintaként lásd a www.kalauz.hu nyitólapján, a Kiemelt oldalak listáján lévő hirdetőoldalakat! Lehet hasonló Neked is.)

Számos profilgazda élt már a lehetőséggel, hogy most fél áron fizethet elő! Többen egy teljes évre bebiztosították magukat, hogy minél hosszabb ideig élvezhessék a jelenlegi rendkívüli árkedvezmény előnyeit. Nekik máris több látogatót, vevőt, ügyfelet hoz a hirdetőoldaluk, mint azoknak, akik csak minimális információkat tartalmazó, szerény látogatottságú, ingyenes alapprofilt tartanak fenn!

MOST PEDIG EGY RENDKÍVÜLI
RÁADÁS-AKCIÓT HIRDETÜNK!

CSAK EGY HÉTRE!


1. HÁRMAT FIZETSZ, NÉGYET KAPSZ - FÉLÁRON!

Aki mától kezdve egy héten belül prémium üzemmódra előfizet, negyedévenként 1-1 ingyenes ráadás-hónapot kap ajándékba - az 50 százalékos árkedvezményen felül!

Az akció azokra a prémium-előfizetésekre érvényes,

- amelyek kerek negyedévre, tehát 3, 6, 9 vagy 12 hónapra szólnak,
- az előfizetési űrlap legkésőbb szeptember 23-án éjfélig beérkezik,
- az előfizetési díj megérkezik a megrendeléstől számított 8 napon belül.

Aki például befizet nettó 6000.- forintot (+25 % ÁFA), az 3 helyett 4 hónapig, aki pedig 12 hóra nettó 24000.- forintot, az 12 helyet 16 hónapig élvezheti a rendkívüli kedvezményt, és azt a hatalmas előnyt, hogy a kalauzos hirdetőoldala sokkal több látogatót hoz, mint ha ingyenes tartalmú, minimál-változatot használna.

 2. ÉS MÉG EGY RÁADÁS

Aki szeptember 23-áig legalább 6 hónapra előfizet, és igényli, térítésmentesen segítünk ingyenes alapprofiljának látványos, tartalmas, vevővonzó prémiumoldallá bővítésében.

komment

süti beállítások módosítása