HTML

kalauz-hu-logo.png

népszerű KKV-hirdetőhely

- naponta 10-12 000 látogató

- havonta 500 000 oldalmegtekintés

- ingyenes alaphirdetés 5 perc alatt

- minihonlap fillérekért

- elsőbbség a keresőben

- kényelmi csomagok

- látogatottságnövelő extrák

Kicsit bővebben

Hirdetőoldal - akár ingyen?

facebook

Örömmel látjuk, hogy a videók "többszörözött" megjelenítéséhez
újabb hirdetők is kedvet kaptak, 

 ezért pályázatot hirdetünk...

Néhány napja mutattunk be két prémiumoldalt, ahol a videólejátszó modulban nem egy, hanem több videofilm látható egymás alatt:

Hegyi Virágház

Jane babakocsi szalon

Mára az alábbi hirdetőoldalon is több videót helyezett el a tulajdonosa ugyanabban az egy lejátszó modulban:

City Szépségszalon

Külön érdem, hogy a City Szépségszalon a saját szolgáltatásait mutatja be három, helyszínen készült, önálló videófilmben!

Lám, ilyen egyszerűen lehet a kalauzos prémiumoldalakon látványos és meggyőző képet nyújtani arról, mit kínál a vállalkozásunk, milyen módon és milyen minőségben dolgozunk!

**********

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Népszerűsítjük azokat a hirdetőoldalakat,
amelyekre videót rak fel a tulajdonosa!

Aki szeretné, hogy kalauzos oldalát 8 ezer vállalkozónak és regisztrált lakossági látogatónak külön is ajánljuk, tegyen fel a hirdetőoldalára videót (egyet vagy többet), - olyat, ami a szolgáltatásaihoz, termékeihez kapcsolódik, illetve azt mutatja be -, és küldje be az oldal elérhetőségét (web-címét) a Kalauz Szerkesztőségnek e-mailben!

Jelentkezési határidő: 2011. március 31. 

Itt lehet jelentkezni e-mailben: szerkeszt@kalauz.hu  

Figyelem! Egy hónapnál régebbi hirdetőoldalak esetében a videófilm a közönség számára csak prémiumelőfizetéssel jelenik meg! Tipp 1-> Érdemes legalább 3 hónapra előfizetni, mert ahhoz egy negyedik hónapot ingyen adunk ajándékba.
Tipp 2-> Be lehet nevezni vadonatúj prémiumoldallal is, hiszen minden új profil egy hónapig ingyenesen fut prémium üzemmódban! A videós pályázatra ilyen új hirdetőoldallal is nevezni lehet. 
Tipp 3-> Senkinek sem tilos - sőt kifejezetten előnyös - a meglévő egy mellé több új hirdetőoldalt létrehozni, prémiumoldallá fejleszteni, és azzal nevezni a pályázatra...

Ez nem verseny, itt mindenki nyer (látogatókat)

A benevezett, videót tartalmazó hirdetőoldalakat ajánljuk a kalauz.hu Hírlevél segítségével 8000 regisztrált felhasználónak (vállalkozóknak és lakossági látogatóknak), továbbá az előfizetett prémiumoldalak linkjét állandóra felrakjuk a kalauz blogra, ahol további több ezer látogató találkozik majd vele!

*********

Hogyan lehet a kalauzos hirdetőoldalra egy vagy több videót feltenni?

--> Tudnivalók itt!  


komment

süti beállítások módosítása